Over ons

Handtherapie Hasselt

Kinesitherapeute Muriëlle Mulders studeerde in 2019 af als Master Kinesitherapie aan de Universiteit Hasselt. Tijdens haar laatste masterjaar aan de Universiteit Hasselt begon Muriëlle reeds aan een postacademische opleiding Handtherapie aan de KULeuven. Daarnaast begon ze in september 2019 aan haar internationale specialisatie Handtherapie bij de keten 'Handtherapie Nederland, Xpert Clinic'.   Haar diploma handtherapie behaalde ze op 6 februari 2020. 

Naast Handtherapie is Muriëlle een sportieveling die houdt van duurlopen, en een echte knutselaar. De handigheid van het knutselen komt haar ook te pas bij het maken van spalken, zo kan ze haar patiënten in elk aspect van de behandeling bijstaan.

Kinepraktijk Carla Liebens

Kinepraktijk Carla Liebens is de eerste vestiging van Handtherapie Hasselt. Deze praktijk bestaat uit 2 kinesitherapeuten met elk hun eigen expertise. Zo kan u niet alleen voor Handtherapie, maar ook voor andere klachten terecht op dezelfde locatie indien u dit wenst.

- Kinesitherapeute Carla Liebens: Carla heeft als specialisatie Bekkenbodem revalidatie, Lymfedrainage, Relaxatietherapie, post-operatieve revalidatie en Kinecoach Obesitas. Met haar vele ervaring in de praktijk is Carla zich constant aan het bijscholen in nieuwigheden.

- Kinesitherapeute/Osteopaat Heidi Langenaken: Heidi heeft als specialisatie Manuele therapie, Lymfedrainage, Kritische ontwikkelingsbegeleiding en Bewegingsconsulent. Bovendien is Heidi ook Osteopaat en geeft ze Craniosacrale therapie.  

- Kinesitherapeut Joris Gillé: Joris heeft als specialisatie Sport-kinesitherapie. Hij heeft een specifieke interesse naar het behandelen van sportletsels, zowel conservatief als postoperatief. Tevens is hij zich momenteel aan The International Academy of Osteopathy aan het bijscholen in manuele technieken.